Mød vores sponsorer

Hvert år hopper DSV i de københavnske kanaler - og det er de stolte af

Hos SvømDanmark oplever vi en stigende interesse fra virksomheder, der vil deltage i TrygFonden Christiansborg Rundt som et firmaarrangement. ”Det styrker sammenholdet og giver god energi – både til eventet og i dagligdagen på kontoret,” siger Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV.

Hvert år hopper DSV i de københavnske kanaler - og det er de stolte af

Af Maja Lorentzen, kommunikationskonsulent i SvømDanmark. Foto: Jesper Westley

Har du nogensinde set København fra vandet – altså helt nede fra vandoverfladen? Det har de hos DSV. Hvert år deltager medarbejdere fra både Jylland, Sjælland og Sverige nemlig i TrygFonden Christiansborg Rundt, hvor de svømmer i de københavnske kanaler rundt om Christiansborg. Det er en vigtig begivenhed for både ledelsen og medarbejderne. De har fx et team, der planlægger og koordinerer fællestræning for alle deltagerne op til eventet.

”De fælles oplevelser – både under og forud for TrygFonden Christiansborg Rundt – styrker følelsen af fællesskab. Deltagerne lærer kollegaer at kende på tværs af afdelinger og kontorer, som de i det daglige ikke har kontakt med,” fortæller Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV.

De er en blandt en række af virksomheder, der år efter år hopper i kanalerne – og der er både store såvel som små virksomheder iblandt. I år lægges der særlig meget vægt på at tiltrække virksomheder til eventet, blandt andet ved at det nu strækker sig over to dage og starter fredag eftermiddag.

”Vi vil rigtig gerne åbne virksomhedernes øjne for, at medarbejdergrupper kan deltage, og at alle kan være med – ligesom mange virksomheder deltager i DHL-stafetten. I år er det fx muligt at tage samlet af sted fra kontoret fredag og være med om eftermiddagen eller aftenen,” siger Caroline Kleemann, udviklingskonsulent i SvømDanmark.

Overvejer du og dine kollegaer at deltage? Læs mere om distancerne her.

Deltagelsen styrker kollegafællesskabet

DSV leverer til daglig services til vands, til lands og i luften, og de vil gerne støtte det sunde havnemiljø i Danmark. Det er en del af baggrunden for, at de har valgt også at være sponsor på TrygFonden Christiansborg Rundt, hvor de står for en del af logistikken under eventet.

”TrygFonden Christiansborg Rundt er en helt unik begivenhed − i hvilken hovedstad kan man ellers hoppe i vandet og svømme i kanalerne midt inde i byen? Rent vand og et sundt havnemiljø er noget, vi skal værne om, og derfor er vi både med som sponsor og deltagere – det oplever vi, at vores medarbejdere er stolte af,” forklarer Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV.

Det er ikke kun store virksomheder som DSV, der har mulighed for at deltage, og det er på ingen måde et krav, at man også sponsorerer eventet. Alle virksomheder kan være med, uanset antallet af medarbejdere og erfaringsniveauet i åbent vand-svømning.

”Deltagelsen er på eget ansvar, men vi har selvfølgelig kystlivreddere og samaritter stående klar på kanten samt frivillige overvågere langs hele ruten – sikkerheden er højt prioriteret, så alle kan føle sig trygge,” fortæller Caroline Kleemann, udviklingskonsulent i SvømDanmark.

Se priser, og tilmeld dig og dine kollegaer her.

En dag med stolthed, glæde og hygge

Når dagen for TrygFonden Christiansborg Rundt endelig oprinder, og DSV’s medarbejdere gør sig klar til at hoppe i kanalen, er det altid hyggeligt i sponsorteltet, fortæller Jens Bjørn Andersen, der ofte selv deltager.

”Der er altid supergod stemning – både blandt svømmerne og de mange kollegaer og familiemedlemmer, der kommer for at heppe på dem. Mange af vores medarbejdere har deltaget i flere år, men der er også altid et par debutanter,” siger han og fortsætter:

”Nogle har aldrig dyrket åbent vand-svømning før, og det kan være lidt af en overvindelse at kaste sig ud i. At klare turen hele vejen rundt i til tider køligt vand er ikke noget, man bare lige gør. Derfor er det fantastisk at se deres stolte og glade ansigter bagefter.”

Efter turen rundt om Borgen spiser svømmere, kollegaer og familiemedlemmer sammen i teltet. Alle svømmerne til TrygFonden Christiansborg Rundt får en deltagermedalje af SvømDanmark, men DSV har også arrangeret sin egen præmieoverrækkelse.

”Vi har en intern konkurrence, og når alle er kommet i land, har vi præmier til DSV’s hurtigste mand og kvinde. Vi har også en præmie, der gives til en medarbejder, der ikke nødvendigvis har svømmet hurtigt, men har ydet en speciel indsats for at gennemføre løbet – det plejer at være et hit,” fortæller Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV.

Denne artikel blev også bragt i magasinet Svømmebadet den 22. maj 2022.

Kom i gang med åbent vand-svømning

Hvis du har fået mod på at deltage i TrygFonden Christiansborg Rundt, er det en god idé at træne svømning i åbent vand på forhånd. Hvis du vil svømme med andre, er der flere muligheder. Fra og med 1. maj er der mange åbent vand-arrangementer i hele landet. Der findes også en del kystnære svømmeklubber med åbent vand-hold.

Husk, at selv rutinerede bilister også kan komme galt af sted i trafikken. Så selvom du er en dygtig svømmer, må du aldrig undervurdere det åbne vand og gå på kompromis med sikkerheden. Læs mere, og find kalenderen for åbent vand-arrangementer på www.openwater.dk

Firmaarrangement fredag eftermiddag og aften

Som noget nyt har vi i år udvidet TrygFonden Christiansborg Rundt til at starte om fredagen. Det betyder, at du og dine kollegaer kan tage af sted sammen fra kontoret fredag eftermiddag og være med. Læs mere om arrangementet herunder.

Se priser, og tilmeld dig og dine kollegaer her.

 

Sådan køber du årets plakat

15 februar 2024

Skal årets plakat pynte hjemme hos dig? Her kan du finde ud af, hvordan du tilføjer den til din tilmelding i Sportstiming.

Udsolgte distancer

04 december 2023

Hvad gør du, hvis din foretrukne distance er udsolgt? Det kan du læse mere om i denne artikel.


Se mere