Spørgsmål & svar

De mest almindelige spørgsmål og svar

Eventinformation

TrygFonden Christiansborg Rundt er et årligt event, der altid finder sted den sidste hele weekend i august.

Alle deltagere, der kan svømme er velkommen til at deltage. Få et overblik over, hvilke distancer, du kan deltage i HER

Du skal senest registrere dig en time før, starten på dit heat går. Du registrerer dig ved at medbringe dit startnummer, som sendes til dig per mail cirka en uge før eventstart. Du registrerer dig i registreringsteltet på pladsen ud for det gamle Tøjhusmuseum.

Klik på Tilmeldingsknappen på forsiden - eller tryk HER

Herfra bliver du ledt videre til www.sportstimining.dk

Hvis ikke du allerede er oprettet som bruger, indtast da dine personlige oplysninger og du vil få tildelt et kodeord, du senere kan ændre.

Du finder en oversigt over priserne på alle distancer HER!

Deltagerne bliver sendt afsted i grupper (heat) på 60-70 personer af gangen med cirka 5 minutter mellem hvert heat.

Man føres igennem et opmarchområde og videre ned til en flydende ponton på vandet. Alle svømmere bliver guidet af frivillige officials hele vejen til start.

Alle svømmere bedes gå/hoppe i vandet og starten går fra vandet med signal fra en startpistol.

Alt fra ca. 25 minutter for de hurtigste til mere end en time for de langsomste.

Heattiderne er vejledende, så se om du kan finde et heat med en passende svømmetid for dig. Kan du ikke leve op til den vejledende tid, vil du ikke blive trukket ud af løbet, medmindre livredderne vurderer, at du er til fare for dig selv.

Ja, efter arrangementet kan du selv udskrive et diplom med billeder fra arrangementet samt din officielle tid og placering. Du finder diplomet under eventen i Sportstiming, hvor du under "resultater" kan søge på dit eget navn og her downloade diplomet.

Normalt omkring 18 til 20 grader på denne årstid. Vi anbefaler brug af våddragt.

Som udgangspunkt, må du bruge våddragt, badetøj, havtaske, badehætte og svømmebriller. Finner, snorkel og maske må ikke anvendes. 

Er du handicappet eller fysisk udfordret i større eller mindre grad kan du efter aftale med arrangøren naturligvis godt få lov til at bruge andet hjælpeudstyr.

I 2023, er sailfish den officielle leverandør af våddragter til TrygFonden Christiansborg Rundt. Du kan forudbestille eller leje på stedet.

KLIK HER for mere information.

Tilmeldingsprocedure

Klik på Tilmeldingsknappen på forsiden - eller tryk HER

Herfra bliver du ledt videre til www.sportstimining.dk

Hvis ikke du allerede er oprettet som bruger, indtast da dine personlige oplysninger og du vil få tildelt et kodeord, du senere kan ændre.

For at gennemføre tilmeldingen til TrygFonden Christiansborg Rundt, skal du have eller oprette en profil ved Sportstiming.

Dette gøres ved at klikke på tilmelding på forsiden.

Herefter kan du log ind / Opret profil / log in via Facebook.

Hvis du ikke allerede har en profil, bedes du oplyse af fornavn, efternavn, vælg køn, tilhørsforhold, e-mail, adgangskode til login, og kontaktoplysninger. Herefter trykkes opret profil. Du kan senere redigere din profil.

Det er også muligt at oprette en profil via Facebook.

Overstående informationer bruges til fremtidige åbent vand arrangementer, samt events hvor Sportstiming står for tidtagningen. 

Klik på "log ind" øverst til højre inde på www.sportstiming.dk - indtast dernæst din mailadresse og tryk på den grå "knap" med overskriften "glemt kodeord". Så vil du få tilsendt en mail fra Sportstiming med et link til at nulstille dit kodeord.

Har du ændret din mailadresse siden du sidst loggede ind, kontakt da Sportstiming direkte.

Ja, du kan tilføje flere personer end dig selv ved at trykke på den grå boks '+ Tilføj endnu en tilmelding' under din tillmelding på Sportstiming.dk.

Du får en mail tilsendt på den mailadresse, du har opgivet i din profil i Sportstiming. Vær derfor OBS på at tilrette din mailadresse, hvis den ændrer sig.

Du står som tilmeldt under det enkelte arrangement. Dit startnummer fremsendes først en uge op til eventafvikling sammen med den øvrige deltagerinformation.

Du kan sagtens overlevere din deltagelse i eventen til en anden person. Dette gør du ved at gå via din profil i Sportstiming og ændre dine personlige oplysninger til den, som overtager din deltagelse:

Klik på "Ordre"

Dernæst "se tilmeldte"

Vælg "skift ejer" og indtast dernæst mailsdresse på vedkommende, som skal overtage din tilmelding. 

Vær obs på, at såfremt du overleverer din deltagelse til en anden deltager efter, at deltagerkuverterne er pakket, vil dit navn fremgå på kuverten. Dette betyder dog ikke noget, da Sportstiming har registreret navn og oplysninger på den nye deltager. Startnummeret forbliver det samme og derfor skal den, som du har overleveret din deltagelse til, blot angive sit startnummer i registreringsteltet. Startnummeret tilsende via e-mail cirka en uge før eventstart.

Log ind på din profil i Sportstiming.dk

Gå til 'Ordrer'

Vælg 'Se tilmeldte'

Klik på "ændringer"

Vælg "skift heats"

Og dernæst vælger du det heat fra listen, som du gerne vil deltage i i stedet for det tidligere valgte.

NB: Du kan kun ændre til et heat med ledige pladser.

Cirka 7-10 dage før eventen er det IKKE længere muligt at ændre heat via din profil i Sportstiming.
Du kan i derimod ændre heat på eventdagen ved at henvende dig i registreringsteltet på eventpladsen.

Ja, du kan redigere og tilføje t-shirt størrelse under din profil frem til 31. juli eller så længe, vi har t-shirts på lager.

Log ind på din profil i Sportstiming.dk

Gå til 'Ordrer'

Vælg 'Se tilmeldte'

Vælge rediger og vælg i drop down menuen 'Skift størrelse/udstyr'. Her kan du ændre din t-shirt størrelse og lave andre mulige tilkøb.

NB: Den 31. juli lukkes der for t-shirt bestillingen, og det vil derfor heller ikke længere være muligt at ændre t-shirt størrelse efter denne dato.

Inden du går til betaling, bliver du spurgt om, du har en rabatkode. Indtast rabatkoden i rabatfeltet, og det beløb, som er koblet til rabatkoden, vil automatisk blive fratrukket prisen for deltagelse.

Du kan tilmelde dig "Speedos only" under din tilmelding til TrygFonden Christiansborg Rundt ved at svare "ja" på spørgsmålet, om du deltager i denne kategori.

Hvis du allerede er tilmeldt, kan du gøre følgende: 

Gå ind på din profil i Sportstiming – vælg "ordrer" og gå dernæst under ”Muligheder” og klik på ”se tilmeldte”- klik på ”ændringer” og vælg ”rediger spørgsmål – vælg ”ja” til spørgsmålet ”Jeg stiller op i Speedos only”.

BEMÆRK: Speedos only kategorien gælder kun for 2000 meter individuel distancen. Heat 33 er forbeholdt Speedos only deltagere, men du kan stadig stille op i kategorien uden at deltage i dette heat.

Du kan foretage et tilkøb, når du tilmelder dig eventen. Tilkøb vil blive præsenteret lige inden, du går til betaling. 

Har du allerede tilmeldt dig, og vil du gerne efterfølgende foretage et tilvalg, skal du gøre som følger:

1) Log ind på din profil i Sportstiming.dk

2) Gå til 'Ordrer'

3) Vælg 'Se tilmeldte'

4) Vælg 'Ændringer' og i dropdown menuen vælger du så "Skift størrelse/udstyr".

Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du vælge at sælge din billet videre til anden part. Du kan ikke få refunderet dit deltagergebyr.

Hvis du ikke lykkes med at sælge din billet videre, giv da besked til copenhagenswim@svoem.dk

Nej, du får ikke redunderet dit deltagergebyr, men du er velkommen til at sælge din billet videre til anden part.

SvømDanmark kan af hensyn til deltagerne blive nødt til at aflyse arrangementet i tilfælde af dårlig vandkvalitet. Vi vil løbende have tæt kontakt med Københavns Kommunes Teknik og Miljøafdeling, og gennemfører ikke medmindre vandkvaliteten er i orden. Tidspunkter for de enkelte heat kan ligeledes rykkes, så de skal betragtes som vejledende. 

Du kan læse deltagerbetingelserne her.

Ret til ændringer forbeholdes.

Du kan søge på dit eget navn her: https://www.sportstiming.dk/event/11301/participants 

Deltagerinformation

Aldersgrænsen for deltagelse er 15 år, men der kan søges dispensation til yngre deltagere ved at udfylde SAMTYKKEERKLÆRING og sende til copenhagenswim@svoem.dk.

Du får en mail tilsendt på den mailadresse, du har opgivet i din profil i Sportstiming. Vær derfor OBS på at tilrette din mailadresse, hvis den ændrer sig.

Du står som tilmeldt under det enkelte arrangement. Dit startnummer fremsendes først en uge op til eventafvikling sammen med den øvrige deltagerinformation.

Du får tildelt dit startnummer cirka en uge før eventstart sammen med de øvrige deltagerinformationer.

Du får tilsendt deltagerinformation cirka en uge før eventstart. Dit startnummer sendes sammen med den øvrige deltagerinformation.

Det er vigtigt, at du læser deltagerinformationen godt igennem, da du vil kunne finde svar på de fleste spørgsmål, du måtte have vedrørende eventen.

TrygFonden Christiansborg Rundt er både på FaceBook og Instagram:

https://www.facebook.com/TrygFondenChristiansborgRundt

https://www.instagram.com/copenhagen_swim/

Livet er uforudsigeligt og derfor anbefaler vi en afbestillingsforsikring.

Tilkøb en afbestillingsforsikring, så du er dækket hvis der skulle ske noget uventet, og du ikke kan deltage i eventet. Med en afbestillingsforsikring kan du få billetprisen refunderet ved bl.a. akut sygdom, skader, ufrivillig opsigelse, graviditet m.v.

Afbestillingsforsikringen tilbydes i samarbejde med Tryg. Vilkår og betingelser gælder.

Læs mere om dækningerne her: https://www.sportstiming.dk/page/forsikring

Nej, vi kan desværre ikke flytte en tilmelding til et senere år.

Vi anbefaler derfor at du købe afbestillingsforsikring ved tilmelding, så du kan få din penge refunderet i til fald af du ikke kan deltage pga. f.eks. sygdom.

Læs mere here: https://www.sportstiming.dk/page/forsikring

Krüger Stafetten

Krüger Stafetten er sponseret af Krüger A/S og er en stafet, hvor et hold på fire personer tilsammen tilbagelægger de 2000 meter rundt om Christiansborg ved hver især at svømme 500 meter.

Man kan stille op som firmahold, familiehold, klubhold eller en blanding. Holdet kan bestå af både mænd og kvinder eller udelukkende det ene køn.

Klik på Tilmeldingsknappen på forsiden - eller tryk HER

Herfra bliver du ledt videre til www.sportstimining.dk, hvor du skal vælge Krüger Stafetten blandt distancerne.

Hvis ikke du allerede er oprettet som bruger, indtast da dine personlige oplysninger og du vil få tildelt et kodeord, du senere kan ændre.

Virksomheder er meget velkommen til at deltage i Krüger Stafetten og særligt fredag aften og eftermiddag er en attraktiv dag at deltage på. Her vil der foruden svømning også være mad og drikke, som kan tilkøbes og nydes i et festtelt mens i lytter til levende musik på eventpladsen.

En repræsentant for jeres team skal møde op ved registreringsteltet senest en time, inden starten går på Krüger Stafetten.

Bemærk, at registrering foregår på pladsen ved det gamle Tøjhusmuseum på den anden side af Søren Kierkegaards Plads.

Her vil der blive udleveret en kuvert med jeres startnummer, fire badehætter, en tidtagningschip til den sidste svømmer på jeres team, et silikone-armbånd samt deltager t-shirt (kun ved tidlig tilmelding). Der vil være madbilletter i kuverten til dem, der har forudbestilt mad til efter stævnet. Alle deltagere på holdet skal skrive startnummeret med tusch på sine hænder.

Ja, du får udleveret en deltager t-shirt, hvis du har nået at bestille en ved tilmeldingen. Der er en begrænset mængde t-shirts på lager, så det er først til mølle. Dette for at undgå spild.

Hele holdet får også udleveret en badehætte i en pangfarve, som deltagerne skal svømme med.

Du finder et overblik over ruten på rutekortet HER..

Hver svømmer skal tilbagelægge cirka 500 meter. Der kan være lidt forskel på strømforholdene i forhold til de forskellige skift. Særligt på første og sidste tur kan der forekomme lidt strøm.

Den 4. svømmer på holdet skal have den udleverede tidtagningschip omkring sit ene håndled. Det er af stor betydning for tidtagningen, hvordan chippen sættes fast og chippen må IKKE placeres under våddragten, da jeres tid i så fald ikke vil blive registreret!

Første svømmer begynder ved Den sorte Diamant fra en flydende ponton i vandet. Anden svømmer ved Nationalbanken. Tredje svømmer ved Gammel Strand. Sidste svømmer starter cirka midt i Frederiksholm Kanal og slutter med opløb ved Den sorte Diamant. Der udlægges flydespærring i havnen, som deltagerne skal holde sig inden for.

Første, anden og tredje svømmer skal inden start gå til de tre skiftesteder langs med ruten. Skiftestederne er markeret med store bannere og der vil også være officials klædt i rødt tilstede ved hvert skiftested. Du kan også finde skiftestederne via rutekortet HER.

Den første svømmer på jeres team skal gå til startområdet 15 minutter før start, hvorfra han/hun bliver guidet til startområdet. De øvrige tre deltagere på jeres team skal gå til de andre skiftesteder i god tid inden starten på Krüger Stafetten.

Første, anden og tredje svømmer skal inden start gå til de tre skiftesteder langs med ruten. Skiftestederne er markeret med store bannere og der vil også være officials klædt i rødt tilstede ved hvert skiftested. Du kan også finde skiftestederne via rutekortet HER..

Når det er din tur til at svømme 500 meter, skal du gå i vandet ud for skiftestedet og lægge dig ved de to røde bøjer, som markerer skiftet. I selve skiftet skal I overrække et gummiarmbånd, som fungerer som depeche. Gummiarmbåndet skal ende med at sidde på fjerde svømmer, som har det om håndleddet ved målgangen.

Vi kårer de tre hurtigste hold (uanset sammensætning) med fede præmier fra Krüger A/S.

Der er ingen tidsgrænse for at deltage. Alle der kan svømme 500 meter kan være med.

Vær opmærksom på at aldersgrænsen for deltagelse er 15 år, men der kan søges dispensation til yngre deltagere ved at udfylde SAMTYKKEERKLÆRING og sende til eventarrangøren.

Du skal helst kunne svømme 500 meter uden længere pauser, men du må selv vælge, om du vil svømme brystsvømning, crawl eller andet.

Som udgangspunkt, må du bruge våddragt, badetøj, havtaske, badehætte og svømmebriller. Finner, snorkel og maske må ikke anvendes. 

Er du handicappet eller fysisk udfordret i større eller mindre grad kan du efter aftale med arrangøren naturligvis godt få lov til at bruge andet hjælpeudstyr.

Tjek gerne denne side ud for mere info:

https://copenhagenswim.com/det-praktiske/traeningsmuligheder/