Spørgsmål & svar

De mest almindelige spørgsmål og svar

Få svar på dine spørgsmål her!

TRYGFONDEN CHRISTIANSBORG RUNDT - PRISER:

Til og med 31. juli 2021: 495 kr.Til og med 28. august 2021: 550 kr.

KRÜGER STAFETTEN:

Til og med 31. juli 2021: 900 kr.Til og med 28. august 2021: 1000 kr.

NB: Dertil kommer et tilmeldingsgebyr på 18 kr. per deltager til Sportstiming.

Klik på Tilmeldingsknappen på forsiden - eller tryk HER

Vælg om du vil tilmeldes 2000 meter eller 4*500 meter (Krüger Stafetten)

Herfra bliver du ledt videre til www.sportstimining.dk

Hvis ikke du allerede er oprettet som bruger, indtast da dine personlige oplysninger og du vil få tildelt et kodeord, du senere kan ændre.

For at gennemføre tilmeldingen til TrygFonden Christiansborg Rundt, skal du have eller oprette en profil ved Sportstiming.

Dette gøres ved at klikke på tilmelding på forsiden.

Herefter kan du log ind / Opret profil / log in via Facebook.

Hvis du ikke allerede har en profil bedes du oplyse af fornavn, efternavn, vælg køn, tilhørsforhold, e-mail, adgangskode til login, og kontaktoplysninger. Herefter trykkes opret profil. Du kan senere redigere din profil.

Det er også muligt at oprette en profil via Facebook.

Overstående informationer bruges til fremtidige åbent vand arrangementer, samt events hvor Sportstiming står for tidtagningen. 

Ja, du kan tilføje flere personer end dig selv ved at trykke på den grå boks '+ Tilføj endnu en tilmelding' under din tillmelding på Sportstiming.dk.

Inden du går til betaling, bliver du spurgt om, du har en rabatkode. Indtast rabatkoden i det givne felt, og det beløb, som er koblet til rabatkoden, vil blive fratrukket prisen for deltagelse.

Du får en mail (på den mailadresse du har opgivet i din profil) tilsendt.

Du står som tilmeldt under det enkelte arrangement. Dit startnummer fremsendes først en uge op til arrangementsafvikling.

Alt fra ca. 25 minutter for de hurtigste til mere end en time for de langsomste.

Heat tiderne er vejledende, så se om du kan finde et heat med en passende svømmetid for dig. Kan du ikke leve op til den vejledende tid, vil du ikke blive trukket ud af løbet, medmindre livredderne vurderer, at du er til fare for dig selv.

Motionisterne sendes afsted først på dagen, og til sidst på dagen sendes de hurtigste konkurrencesvømmere i vandet. De to sidste heat på dagen er udelukkende for de elitesvømmere, som ønsker at kæmpe om podiepladserne. 

Der er præmier til vinderne af 14 aldersgrupper for hvert køn.
Der vil være en trappe fra kajkanten til start/målpontonen samt en trappe fra vandet og op på start/målpontonen.

Af sikkerheds- og tilskuermæssige årsager får hvert heat udleveret sin egen farverige badehætter med nummer. Som deltager har du pligt til at bruge denne. 

Deltagerne bliver sendt afsted i grupper (heat) på 60-70 af gangen med cirka 5 minutter mellem hvert heat.

Man føres igennem et opmarchområde og videre ned til en flydende ponton på vandet. Alle svømmere bliver guidet af frivillige officials hele vejen til start.

Alle svømmere bedes gå/hoppe i vandet og starten går fra vandet med signal fra en startpistol.

Ja, efter arrangementet kan du selv udskrive et diplom med billeder fra arrangementet samt din officielle tid og placering. Du finder diplomet under din profil i Sportstiming.dk.

Normalt omkring 18 til 20 grader på denne årstid. Vi anbefaler brug af våddragt.

Du må bruge våddragt, badetøj, badehætte og svømmebriller. Finner, snorkel og maske må ikke anvendes. Stævnet afholdes efter de internationale regler for åbent vand, som er tilrettet danske forhold blandt andet i forbindelse med brug af våddragt, som ikke accepteres til internationale mesterskaber. Det er også fint at svømme med "havtaske".

Er du handicappet i større eller mindre grad kan du efter aftale med arrangøren naturligvis godt få lov til at bruge andet hjælpeudstyr.

Log ind på din profil i Sportstiming.dk

Gå til 'Mine Ordrer'

Vælg 'Se tilmeldte'

Under 'Startgruppe' kan du ændre dit heat

NB: Du kan kun ændre til et heat med ledige pladser.

Cirka 7-10 dage før eventen er det IKKE længere muligt at ændre heat. Du kan først ændre heat på eventdagen ved at henvende dig i registreringsteltet på eventpladsen.

Ja, du kan redigere og tilføje t-shirt størrelse under din profil frem til 31. juli.

Log ind på din profil i Sportstiming.dk

Gå til 'Mine Ordrer'

Vælg 'Se tilmeldte'

Under 'Tilkøb og andre muligheder' kan du ændre din t-shirt størrelse og andre mulige tilkøb/tilvalg.

NB: Den 31. juli lukkes der for t-shirt bestillingen, og det vil derfor heller ikke længere være muligt at ændre t-shirt størrelse efter denne dato.