Spørgsmål & svar

De mest almindelige spørgsmål og svar

Få svar på dine spørgsmål her!

Klik på Tilmeldingsknappen på forsiden - eller tryk HER

Herfra bliver du ledt videre til www.sportstimining.dk

Hvis ikke du allerede er oprettet som bruger, indtast da dine personlige oplysninger og du vil få tildelt et kodeord, du senere kan ændre.

For at gennemføre tilmeldingen til TrygFonden Christiansborg Rundt, skal du have eller oprette en profil ved Sportstiming.

Dette gøres ved at klikke på tilmelding på forsiden.

Herefter kan du log ind / Opret profil / log in via Facebook.

Hvis du ikke allerede har en profil bedes du oplyse af fornavn, efternavn, vælg køn, tilhørsforhold, e-mail, adgangskode til login, og kontaktoplysninger. Herefter trykkes opret profil. Du kan senere redigere din profil.

Det er også muligt at oprette en profil via Facebook.

Overstående informationer bruges til fremtidige åbent vand arrangementer, samt events hvor Sportstiming står for tidtagningen. 

Du finder en oversigt over priserne på alle distancer HER!

Ja, du kan tilføje flere personer end dig selv ved at trykke på den grå boks '+ Tilføj endnu en tilmelding' under din tillmelding på Sportstiming.dk.

Du får en mail (på den mailadresse du har opgivet i din profil) tilsendt.

Du står som tilmeldt under det enkelte arrangement. Dit startnummer fremsendes først en uge op til arrangementsafvikling.

Du kan sagtens overlevere din deltagelse i eventen til en anden person. Dette gør du ved at gå via din profil i Sportstiming og ændre dine personlige oplysninger til den, som overtager din deltagelse:

- Du klikker op ordre

- så "se tilmeldte", dernæst på

- "Ændringer" og så

- "rediger" deltagernavn og oplysninger.

Vær obs på, at såfremt du overleverer din deltagelse til en anden deltager efter at deltagerkuverterne er pakket, så vil dit navn fremgå på kuverten. Dette betyder dog ikke noget, da Sportstiming har registreret navn og oplysninger på den nye deltager. Startnummeret forbliver det samme.

Log ind på din profil i Sportstiming.dk

Gå til 'Ordrer'

Vælg 'Se tilmeldte'

Klik på "ændringer"

Vælg "skift heats"

Og dernæst vælger du det heat fra listen, som du gerne vil deltage i i stedet for det tidligere valgte.

NB: Du kan kun ændre til et heat med ledige pladser.

Cirka 7-10 dage før eventen er det IKKE længere muligt at ændre heat via din profil i Sportstiming.
Du kan i derimod ændre heat på eventdagen ved at henvende dig i registreringsteltet på eventpladsen.

Ja, du kan redigere og tilføje t-shirt størrelse under din profil frem til 31. juli eller så længe, vi har t-shirts på lager.

Log ind på din profil i Sportstiming.dk

Gå til 'Mine Ordrer'

Vælg 'Se tilmeldte'

Under 'Skift størrelse/udstyr' kan du ændre din t-shirt størrelse og andre mulige tilkøb/tilvalg.

NB: Den 31. juli lukkes der for t-shirt bestillingen, og det vil derfor heller ikke længere være muligt at ændre t-shirt størrelse efter denne dato.

Inden du går til betaling, bliver du spurgt om, du har en rabatkode. Indtast rabatkoden i det givne felt, og det beløb, som er koblet til rabatkoden, vil blive fratrukket prisen for deltagelse.

Alt fra ca. 25 minutter for de hurtigste til mere end en time for de langsomste.

Heat tiderne er vejledende, så se om du kan finde et heat med en passende svømmetid for dig. Kan du ikke leve op til den vejledende tid, vil du ikke blive trukket ud af løbet, medmindre livredderne vurderer, at du er til fare for dig selv.

Motionisterne sendes afsted først på dagen, og til sidst på dagen sendes de hurtigste konkurrencesvømmere i vandet. De to sidste heat på dagen er udelukkende for de elitesvømmere, som ønsker at kæmpe om podiepladserne. 

Der er præmier til vinderne af 14 aldersgrupper for hvert køn.
Der vil være en trappe fra kajkanten til start/målpontonen samt en trappe fra vandet og op på start/målpontonen.

Af sikkerheds- og tilskuermæssige årsager får hvert heat udleveret sin egen farverige badehætter med nummer. Som deltager har du pligt til at bruge denne. 

Deltagerne bliver sendt afsted i grupper (heat) på 60-70 af gangen med cirka 5 minutter mellem hvert heat.

Man føres igennem et opmarchområde og videre ned til en flydende ponton på vandet. Alle svømmere bliver guidet af frivillige officials hele vejen til start.

Alle svømmere bedes gå/hoppe i vandet og starten går fra vandet med signal fra en startpistol.

Ja, efter arrangementet kan du selv udskrive et diplom med billeder fra arrangementet samt din officielle tid og placering. Du finder diplomet under eventen i Sportstiming, hvor du under "resultater" kan søge på dit eget navn og her downloade diplomet.

Normalt omkring 18 til 20 grader på denne årstid. Vi anbefaler brug af våddragt.

Du må bruge våddragt, badetøj, badehætte og svømmebriller. Finner, snorkel og maske må ikke anvendes. Stævnet afholdes efter de internationale regler for åbent vand, som er tilrettet danske forhold blandt andet i forbindelse med brug af våddragt, som ikke accepteres til internationale mesterskaber. Det er også fint at svømme med "havtaske".

Er du handicappet i større eller mindre grad kan du efter aftale med arrangøren naturligvis godt få lov til at bruge andet hjælpeudstyr.

Det er endnu ikke afklaret, om du kan leje en våddragt i 2023.

Du kan tilmelde dig "Speedos only" under din tilmelding til TrygFonden Christiansborg Rundt ved at svare "ja" på spørgsmålet, om du deltager i denne kategori.

Hvis du allerede er tilmeldt, kan du gøre følgende: 

Gå ind på din profil i Sportstiming – vælg ordrer og gå dernæst under ”Muligheder” og klik på ”se tilmeldte”- klik på ”ændringer” og vælg ”rediger spørgsmål – vælg ”ja” til spørgsmålet ”Jeg stiller op i Speedos only”.

BEMÆRK: Speedos only kategorien gælder kun for 2000 meter individuel distancen. Heat 48 er forbeholdt Speedos only deltagere, men du kan stadig stille op i kategorien uden at deltage i dette heat.

Du skal senest registrere dig en time før, starten på dit heat går. Du registrerer dig ved at medbringe dit startnummer, som sendes til dig per mail cirka en uge før eventstart. Du registrerer dig i registreringsteltet på pladsen ud for det gamle Tøjhusmuseum.

Du kan foretage et tilkøb, når du tilmelder dig eventen. Tilvalg vil blive præsenteret lige inden, du går til betaling. 

Har du allerede tilmeldt dig, og vil du gerne efterfølgende foretage et tilvalg, skal du gøre som følger:

Log ind på din profil i Sportstiming.dk

Gå til 'Mine Ordrer'

Vælg 'Se tilmeldte'

Under 'Skift størrelse/udstyr' kan du foretage tilvalg.

TrygFonden Christiansborg Rundt afvikles den 25.-26. august 2023.