Sammen rundt om Christiansborg

Deltag i Krüger Stafetten!

Dansk Svømmeunion har den store fornøjelse, at kunne invitere dig og dine venner, familie eller kolleger til at deltage i den helt unikke oplevelse – at svømme rundt om Christiansborg som hold.

Krüger Stafetten er for firmahold, familiehold, klubhold mv. bestående af fire svømmere, der hver skal svømme ca. 500 meter.

Krüger-stafetten er en sjov oplevelse, som samtidig markerer, at vandet i Københavns Havn er så rent, at man kan svømme i det. Der svømmes på samme rute som ved TrygFonden Christiansborg Rundt.

Rute
Den smukke rute rundt om Christiansborg er 2.000 meter lang. Første svømmer begynder ved Den sorte Diamant fra en flydende ponton i vandet. Anden svømmer ved Nationalbanken. Tredje svømmer ved Gammel Strand. Sidste svømmer starter cirka midt i Frederiksholm Kanal og slutter med opløb ved Den sorte Diamant. Der udlægges flydespærring i havnen, som deltagerne skal holde sig inden for. 

Stafetten er et gummiarmbånd, som svømmeren skal have om håndleddet, mens der svømmes. Båndet gives videre til næste svømmer i skiftet osv. Holdet er i mål, når sidste mand/kvinde på holdet er kommet over målstregen med armbåndet på.

Se et kort over ruten her!

Aldersbegrænsning
For at kunne deltage, skal du være fyldt 15 år. Dispensation for aldersgrænsen kan søges hos arrangørerne.