Krüger Stafetten (4*500 meter)

Krüger Stafetten er sponseret af Krüger A/S og er en stafet, hvor et hold på fire personer tilsammen tilbagelægger de 2000 meter rundt om Christiansborg ved hver især at svømme 500 meter.
Man kan stille op som firmahold, familiehold, klubhold eller en blanding.

Krüger-stafetten er en sjov og social oplevelse, som samtidig markerer, at vandet i Københavns Havn er så rent, at man kan svømme i det. Der svømmes på samme rute som ved TrygFonden Christiansborg Rundt.

Kom og oplev en helt særlig svømmefest, hvor motion, sundhed, samvær og hygge går hånd i hånd og hvor du har mulighed for at svømme i centrum af København.

Her er skiftestederne

Første svømmer begynder ved Den sorte Diamant fra en flydende ponton i vandet. Anden svømmer ved Nationalbanken. Tredje svømmer ved Gammel Strand. Sidste svømmer starter cirka midt i Frederiksholm Kanal og slutter med opløb ved Den sorte Diamant. Der udlægges flydespærring i havnen, som deltagerne skal holde sig inden for.

Første, anden og tredje svømmer skal inden start gå til de tre skiftesteder langs med ruten. Skiftestederne er markeret med store bannere og der vil også være officials klædt i rødt tilstede ved hvert skiftested.

Du kan også finde skiftestederne via rutekortet HER. Hvis du klikker på skiftestedsikonerne kan du se billeder fra skiftestederne. 

Sådan foregår skiftene

Når det er din tur til at svømme 500 meter, skal du gå i vandet ud for skiftestedet og lægge dig ved de to røde bøjer, som markerer skiftet. I selve skiftet skal I overrække et gummiarmbånd, som fungerer som depeche. Gummiarmbåndet skal ende med at sidde på fjerde svømmer, som har det om håndleddet ved målgangen. Sidste svømmer på holdet, skal også svømme med tidtagningschippen.

Vi kårer de tre hurtigste hold med fede præmier fra Krüger A/S.

Livemusik og mad efter svømmeturen

Efter svømningen fredag den 25. august er der livemusik, god mad, drikke og hyggelig stemning sammen med de øvrige deltagere i Krüger Stafetten og vi klapper og hædrer de tre hurtigste hold ved en festlig præmieceremoni på eventpladsen.

Kollegaerne som ikke vil svømme, er også velkommen til at heppe, sprede gode energi og nyde arbejdsfællerne. Mad og drikke billet kan tilkøbes uden et startnummer.

Sådan opretter I et hold

Krüger Stafetten finder både sted fredag aften og lørdag eftermiddag. Når du skal tilmelde dig selv og dine holdkammerater til Krüger Stafetten, foregår det på Sportstiming. Du har mulighed for at tilføje dine holdkammerater, eller du kan vente og gøre det senere.

Vil du svømme sammen med dine kollegaer?

Vi opfordrer til, at hold bestående af kollegaer deltager fredag aften, så I kan være en del af fredagsstemningen på eventpladsen. Her vil der både være livemusik og mad, og det er oplagt som et socialt arrangement for dig og dine kollegaer.

Krüger A/S er sponsor af TrygFonden Christiansborg Rundt og ligger navn til Krüger Stafetten. De har oprettet en værktøjskasse med alt, hvad I som virksomhed kan få brug for, når I vil deltage i stafetten.

Find værktøjskassen her.

Arbejder du hos Danmarks Idrætsforbund, Idrættens Hus eller et specialforbund under DIF? Så læs mere her.

Mest stillede spørgsmål om Krüger Stafetten

Krüger Stafetten er sponseret af Krüger A/S og er en stafet, hvor et hold på fire personer tilsammen tilbagelægger de 2000 meter rundt om Christiansborg ved hver især at svømme 500 meter.

Man kan stille op som firmahold, familiehold, klubhold eller en blanding. Holdet kan bestå af både mænd og kvinder eller udelukkende det ene køn.

Klik på Tilmeldingsknappen på forsiden - eller tryk HER

Herfra bliver du ledt videre til www.sportstimining.dk, hvor du skal vælge Krüger Stafetten blandt distancerne.

Hvis ikke du allerede er oprettet som bruger, indtast da dine personlige oplysninger og du vil få tildelt et kodeord, du senere kan ændre.

Virksomheder er meget velkommen til at deltage i Krüger Stafetten og særligt fredag aften og eftermiddag er en attraktiv dag at deltage på. Her vil der foruden svømning også være mad og drikke, som kan tilkøbes og nydes i et festtelt mens i lytter til levende musik på eventpladsen.

En repræsentant for jeres team skal møde op ved registreringsteltet senest en time, inden starten går på Krüger Stafetten.

Bemærk, at registrering foregår på pladsen ved det gamle Tøjhusmuseum på den anden side af Søren Kierkegaards Plads.

Her vil der blive udleveret en kuvert med jeres startnummer, fire badehætter, en tidtagningschip til den sidste svømmer på jeres team, et silikone-armbånd samt deltager t-shirt (kun ved tidlig tilmelding). Der vil være madbilletter i kuverten til dem, der har forudbestilt mad til efter stævnet. Alle deltagere på holdet skal skrive startnummeret med tusch på sine hænder.

Ja, du får udleveret en deltager t-shirt, hvis du har nået at bestille en ved tilmeldingen. Der er en begrænset mængde t-shirts på lager, så det er først til mølle. Dette for at undgå spild.

Hele holdet får også udleveret en badehætte i en pangfarve, som deltagerne skal svømme med.

Du finder et overblik over ruten på rutekortet HER..

Hver svømmer skal tilbagelægge cirka 500 meter. Der kan være lidt forskel på strømforholdene i forhold til de forskellige skift. Særligt på første og sidste tur kan der forekomme lidt strøm.

Den 4. svømmer på holdet skal have den udleverede tidtagningschip omkring sit ene håndled. Det er af stor betydning for tidtagningen, hvordan chippen sættes fast og chippen må IKKE placeres under våddragten, da jeres tid i så fald ikke vil blive registreret!

Første svømmer begynder ved Den sorte Diamant fra en flydende ponton i vandet. Anden svømmer ved Nationalbanken. Tredje svømmer ved Gammel Strand. Sidste svømmer starter cirka midt i Frederiksholm Kanal og slutter med opløb ved Den sorte Diamant. Der udlægges flydespærring i havnen, som deltagerne skal holde sig inden for.

Første, anden og tredje svømmer skal inden start gå til de tre skiftesteder langs med ruten. Skiftestederne er markeret med store bannere og der vil også være officials klædt i rødt tilstede ved hvert skiftested. Du kan også finde skiftestederne via rutekortet HER.

Den første svømmer på jeres team skal gå til startområdet 15 minutter før start, hvorfra han/hun bliver guidet til startområdet. De øvrige tre deltagere på jeres team skal gå til de andre skiftesteder i god tid inden starten på Krüger Stafetten.

Første, anden og tredje svømmer skal inden start gå til de tre skiftesteder langs med ruten. Skiftestederne er markeret med store bannere og der vil også være officials klædt i rødt tilstede ved hvert skiftested. Du kan også finde skiftestederne via rutekortet HER..

Når det er din tur til at svømme 500 meter, skal du gå i vandet ud for skiftestedet og lægge dig ved de to røde bøjer, som markerer skiftet. I selve skiftet skal I overrække et gummiarmbånd, som fungerer som depeche. Gummiarmbåndet skal ende med at sidde på fjerde svømmer, som har det om håndleddet ved målgangen.

Vi kårer de tre hurtigste hold (uanset sammensætning) med fede præmier fra Krüger A/S.

Der er ingen tidsgrænse for at deltage. Alle der kan svømme 500 meter kan være med.

Vær opmærksom på at aldersgrænsen for deltagelse er 15 år, men der kan søges dispensation til yngre deltagere ved at udfylde SAMTYKKEERKLÆRING og sende til eventarrangøren.

Tjek gerne denne side ud for mere info:

https://copenhagenswim.com/det-praktiske/traeningsmuligheder/

Du skal helst kunne svømme 500 meter uden længere pauser, men du må selv vælge, om du vil svømme brystsvømning, crawl eller andet.

Som udgangspunkt, må du bruge våddragt, badetøj, havtaske, badehætte og svømmebriller. Finner, snorkel og maske må ikke anvendes. 

Er du handicappet eller fysisk udfordret i større eller mindre grad kan du efter aftale med arrangøren naturligvis godt få lov til at bruge andet hjælpeudstyr.