TrygFonden Christiansborg Rundt

Det startede i 2006

TrygFonden Christiansborg Rundt startede tilbage i 2006 med i alt 260 deltagere, hvilket på daværende tidpunkt var et højt antal deltagere ved et åbent vand arrangement.

Siden 2006 er kurven for deltagelse ved TrygFonden Christiansborg Rundt nærmest kun gået op ad med den seneste deltagerrekord i 2019 på over 4400 svømmere. 

I 2022 udvidede vi eventen med en ekstra dag (fredag), og tilføjede nye distancer; TrygFonden Christiansborg Rundt By Night, 1000 meter og 10.000 meter.

Igen i 2023 vil eventen blive afviklet over to dage.

Alle kan være med!

TrygFonden Christiansborg Rundt er en unik event - kun denne ene dag om året har du mulighed for (på lovlig vis) at svømme i kanalerne rundt om Christiansborg! Derudover henvender eventen sig til alle, der kan svømme! Vi har således deltagere fra 7-82 år, krigsveteraner og handicappede, som svømmer de 2 km. rundt om Borgen alene eller i hold a fire personer.

Vær opmærksom på at aldersgrænsen for deltagelse er 15 år, men der kan søges dispensation til yngre deltagere ved at udfylde SAMTYKKEERKLÆRING og sende til copenhagenswim@svoem.dk.