Mød Glostrups venner

De knokler dagen lang og bidrager altid med højt humør og gå-på-mod!

Glostrups Venner er, ligesom mange af de øvrige frivillige, en fast del af gruppen med kernefrivillige til TrygFonden Christiansborg Rundt som en del af opbygnings- og nedtagningsholdet. De har været med siden begyndelsen i 2006 og udover arbejdskraft bidrager de altid med højt humør og gå-på-mod!

De knokler dagen lang og bidrager altid med højt humør og gå-på-mod!

Caroline Kleemann, SvømDanmark

I daglig tale kalder vi dem GSK’s venner, men de hedder Støtteforeningen Glostrup Svømme Klubs Venner, fordi de støtter Glostrup Svømmeklub på forskellig vis med praktisk blandt andet med hjælp til stævner, økonomisk tilskud til sociale og træningsrelaterede aktiviteter på konkurrenceholdene, samt årets juletræsfest.

Glostrups Venner er, ligesom mange af de øvrige frivillige, en fast del af gruppen med kernefrivillige til TrygFonden Christiansborg Rundt, som en del af opbygnings- og nedtagningsholdet, og de har været med siden begyndelsen i 2006. Derudover løser de et hav af praktiske opgaver undervejs i eventen, som fx at sætte trappestiger op langs ruten, sætte bannere op på eventpladsen og langs ruten, samt en masse andet forefaldende praktisk arbejde - der er faktisk næsten ikke den opgave, de ikke kan klare!

”Styrmanden” på holdet hedder Karsten Nørskov, og han har engageret sin hustru, svigerbørn, venner og bekendte i arbejdet med TrygFonden Christiansborg Rundt. Derudover er det Karsten, som sørger for, at vi har bagagehylder til alle deltageres bagage, mens de svømmer, samt at der bliver lagt flere meter tæppe ud i start og målområdet, så alle går på et blødt underlag. Uanset set hvad der skal gøres, er Karstens hold altid fuld af god energi og dejlige grin, og så er de ikke bange for at ”tage fat”!

Reolerne - eller stilladserne om vil - til bagageopbevaring er venligst udlånt fra Dansk Stillads Service og det samme er assistance fra den kompetente kran/truckfører, Frede.

Torben Kæmpegaard Ottosen er en del af Glostrups Venner, og han har både mor, far, bror og hustru med, når der skal bygges op og tages ned. Derudover har han selv taget turen rundt om Borgen næsten 10 gange – så ikke alene er han effektiv på land, han er også hurtig i vandet. Du møder ham altid på eventpladsen med et kæmpe smil og en kvik bemærkning – også efter en hård svømmetur.
"Anders El" er også en del af holdet. Han er bror til Torben og er derudover en fremragende elektriker, der kan løse alskens opgaver og tage fat hvor som helst

Giv lige en kæmpe highfive til Glostrups venner – ikke alene knokler de dagen lang, de sørger også for knaldgodt humør hele vejen igennem!

Og så skulle vi hilse og sige, at der ikke kræves ingen talenter for at være med i Vennerne, kun at man har lidt gå-på-mod, lyst til hyggeligt samvær og til at give en hånd med, når der afholdes stævner, juletræsfest mm.
Læs mere her: https://gskswim.dk/gsk-venner

Mød Lars...

27 december 2022

Over 1 km. kabler, 200 m kabelbroer, 3 hovedtavler og 10 fordelingstavler til telte er blot noget af det materiel kernefrivillig, Lars Tang Veje, lægger ud for at forsyne TrygFonden Christiansborg Rundt med strøm.

"Vi møder altid glade deltagere, som glæder sig til at hoppe i kanalen. Det er sjældent, vi ser sure miner – selv ikke når det øser ned!"

11 december 2022

Lone Lagerbon og Pia Husted er damerne bag registreringsteamet.De styrer registreringsteltet med hård hånd, skarpt overblik og effektivitet og så har de fuldstændig styr på, hvordan borde, bænke, kasser med t-shirts og kuverter skal stå i teltet, så alt glider så glat som muligt, når alle deltagere møder ind for at registrere sig.

Jens holder styr på tiden og resultaterne

01 december 2022

Selvom han er yngre end gennemsnitsalderen på en deltager ved TrygFonden Christiansborg Rundt har han allerede over 17 år bag sig som frivillig i SvømDanmark.


Se mere