Mød holdet bag TrygFonden Christiansborg Rundt

”Vi griner og hygger os, mens vi løser meningsfulde opgaver”

At hjælpe andre og skabe god stemning er, hvad der driver John til at være frivillig ved TrygFonden Christiansborg Rundt.

”Vi griner og hygger os, mens vi løser meningsfulde opgaver”

Caroline Kleemann Falster, SvømDanmark

Mød John…

John er vores dygtige og rolige registreringsekspert, som sidder i registreringsteltet hvert år for at hjælpe alle jer, som gerne vil skifte heat, jer som mangler en deltagerkuvert, jer som gerne vil tilkøbe en billet på dagen, og hvad der ellers kan være af akutte udfordringer i registreringen.

At hjælpe andre og skabe god stemning er netop, hvad der driver John til at være frivillig ved TrygFonden Christiansborg Rundt:

”Det er sjovt og givende at gøre noget for andre. Indimellem står deltagerne i en presset situation, hvor de mangler en deltagerkuvert, eller der er gået noget galt i deres tilmelding, og netop i de situationer giver det mening for mig at afhjælpe problemet og skabe ro og god stemning. Jeg får hurtigt en reaktion på det stykke arbejde, jeg gør i form af glade og taknemmelige deltagere.”

30 års erfaring som frivillig

Som så mange andre blev John frivillig i svømning, da hans søn for 30 år siden startede op i en svømmeklub, og siden da er det blevet til mange frivillige timer omkring bassinsvømning. De seneste 8 år har Johns frivillige engagement også rakt ind i åbent vand-svømning, hvor han udover TrygFonden Christiansborg Rundt også har hjulpet til ved adskillige andre åbent vand-arrangementer i hele landet.

”Det er sjovt og hyggeligt at være frivillig ved TrygFonden Christiansborg Rundt og andre svømmeevents. Vi frivillige har et godt sammenhold, og vi griner og hygger os, mens vi løser meningsfulde opgaver. Derfor har jeg lyst til at deltage igen år efter år.”

John er selv aktiv morgensvømmer, men når aldrig turen rundt om Borgen, fordi han knokler fra morgen til aften i registreringsteltet.

Vi er superafhængige af folk som John, og derfor vil vi gerne hylde ham og hans indsats – vi håber, I vil gøre det samme!

De knokler dagen lang og bidrager altid med højt humør og gå-på-mod!

18 januar 2023

Glostrups Venner er, ligesom mange af de øvrige frivillige, en fast del af gruppen med kernefrivillige til TrygFonden Christiansborg Rundt som en del af opbygnings- og nedtagningsholdet. De har været med siden begyndelsen i 2006 og udover arbejdskraft bidrager de altid med højt humør og gå-på-mod!

Mød Lars...

27 december 2022

Over 1 km. kabler, 200 m kabelbroer, 3 hovedtavler og 10 fordelingstavler til telte er blot noget af det materiel kernefrivillig, Lars Tang Veje, lægger ud for at forsyne TrygFonden Christiansborg Rundt med strøm.

"Vi møder altid glade deltagere, som glæder sig til at hoppe i kanalen. Det er sjældent, vi ser sure miner – selv ikke når det øser ned!"

11 december 2022

Lone Lagerbon og Pia Husted er damerne bag registreringsteamet.De styrer registreringsteltet med hård hånd, skarpt overblik og effektivitet og så har de fuldstændig styr på, hvordan borde, bænke, kasser med t-shirts og kuverter skal stå i teltet, så alt glider så glat som muligt, når alle deltagere møder ind for at registrere sig.


Se mere