Mød holdet bag TrygFonden Christiansborg Rundt

"Sommerferien planlægges efter, hvornår jeg skal hjælpe til ved TrygFonden Christiansborg Rundt"

Du har helt sikkert hørt hans stemme – masser af gange! For Henrik eller Spejder, som vi kalder ham, har været speaker ved TrygFonden Christiansborg Rundt de seneste 12 år!

"Sommerferien planlægges efter, hvornår jeg skal hjælpe til ved TrygFonden Christiansborg Rundt"

Af Caroline Kleemann Falster, SvømDanmark

Mød Henrik aka Spejder…

Spejder spørger altid – i god tid – om han må få lov til at være med igen næste år – og faktisk bliver han og konens sommerferie planlagt efter, hvornår TrygFonden Christiansborg Rundt finder sted.

Se hvornår eventen finder sted i 2023 her: https://copenhagenswim.com/om-eventen/ 

Til spørgsmålet om, hvorfor han hvert år yder sin frivillige indsats til eventen, lyder svaret:

”Det er sjovt at være med til at løfte så stor en event i samarbejde med den øvrige organisation. Jeg har fået øjnene op for ”maskineriet” bag eventplanlægningen, og jeg synes det er spændende i samspil med alle de øvrige frivillige at få tingene til at gå op i en højere enhed. Det nytter jo ikke noget, hvis der ikke er en elektriker til at sætte strøm op, eller hvis tingene går galt i registreringsteltet – for så kan jeg speake nok så meget, men folk vil have en dårlig oplevelse af den samlede event.”

Se hvilke opgaver, de frivillige også løser i forbindelse med eventafvikling her: https://copenhagenswim.com/om-eventen/bliv-frivillig/ 

Erfaren åbent vand svømmer

Udover at være en fantastisk speaker er Spejder selv inkarneret åbent vand-svømmer i KVIK Kastrup Svømmeklub, og han er altid fast mand i heat 1 på 2000 meter-distancen rundt om Borgen. Han er en af de få, som har svømmet turen alle de år, det har været muligt, og de seneste par år har han også lokket sine to døtre med. Han har desuden, som den eneste i Danmark, været kåret til Amagermester i cirkelsvømning – en titel der kommer sig af, at han altid sørger for at passe godt på sine medsvømmere i åbent vand.

”Personligt drives jeg af at få et ”klap på skulderen” for min indsats – det kan være direkte ros fra deltagerne eller bare det at se alle de glade deltagere starte og komme i mål. Mit engagement som frivillig i eventen er med til at sprede glæde til andre, samtidig med, at det også giver mig en glæde.”

Ønsker at bidrage til den videre udvikling

Foruden at være speaker på TrygFonden Christiansborg Rundt, har Spejder stillet sine speakerevner til rådighed ved utallige andre åbent vand-events, og han holder sig ikke tilbage fra at komme med en kæk bemærkning og konstruktive input til, hvordan vi hele tiden kan forbedre vores events. Det sætter vi stor pris på i eventorganisationen.

Spejder hepper normalt på alle andre, så send gerne noget hep, et like eller en highfive tilbage til ham!

Sådan køber du årets plakat

15 februar 2024

Skal årets plakat pynte hjemme hos dig? Her kan du finde ud af, hvordan du tilføjer den til din tilmelding i Sportstiming.


Se mere