Mød holdet bag TrygFonden Christiansborg Rundt

”Vi griner og hygger os, mens vi løser meningsfulde opgaver”

At hjælpe andre og skabe god stemning er, hvad der driver John til at være frivillig ved TrygFonden Christiansborg Rundt.

”Vi griner og hygger os, mens vi løser meningsfulde opgaver”

Caroline Kleemann Falster, SvømDanmark

Mød John…

John er vores dygtige og rolige registreringsekspert, som sidder i registreringsteltet hvert år for at hjælpe alle jer, som gerne vil skifte heat, jer som mangler en deltagerkuvert, jer som gerne vil tilkøbe en billet på dagen, og hvad der ellers kan være af akutte udfordringer i registreringen.

At hjælpe andre og skabe god stemning er netop, hvad der driver John til at være frivillig ved TrygFonden Christiansborg Rundt:

”Det er sjovt og givende at gøre noget for andre. Indimellem står deltagerne i en presset situation, hvor de mangler en deltagerkuvert, eller der er gået noget galt i deres tilmelding, og netop i de situationer giver det mening for mig at afhjælpe problemet og skabe ro og god stemning. Jeg får hurtigt en reaktion på det stykke arbejde, jeg gør i form af glade og taknemmelige deltagere.”

30 års erfaring som frivillig

Som så mange andre blev John frivillig i svømning, da hans søn for 30 år siden startede op i en svømmeklub, og siden da er det blevet til mange frivillige timer omkring bassinsvømning. De seneste 8 år har Johns frivillige engagement også rakt ind i åbent vand-svømning, hvor han udover TrygFonden Christiansborg Rundt også har hjulpet til ved adskillige andre åbent vand-arrangementer i hele landet.

”Det er sjovt og hyggeligt at være frivillig ved TrygFonden Christiansborg Rundt og andre svømmeevents. Vi frivillige har et godt sammenhold, og vi griner og hygger os, mens vi løser meningsfulde opgaver. Derfor har jeg lyst til at deltage igen år efter år.”

John er selv aktiv morgensvømmer, men når aldrig turen rundt om Borgen, fordi han knokler fra morgen til aften i registreringsteltet.

Vi er superafhængige af folk som John, og derfor vil vi gerne hylde ham og hans indsats – vi håber, I vil gøre det samme!

Sådan køber du årets plakat

15 februar 2024

Skal årets plakat pynte hjemme hos dig? Her kan du finde ud af, hvordan du tilføjer den til din tilmelding i Sportstiming.


Se mere