Partnere og Sponsorer

TrygFonden Christiansborg Rundt er med sin unikke placering i centrum af København en oplagt event at sponsere og/eller samarbejde med.

Du får fuld valuta for pengene, når det kommer til eksponering af din virksomhed eller organisation. Du får synlighed på vand og på land overfor de knap 4000 deltagere og 10000 tilskuere, som vi forventer i 2018, samt mulighed for at pleje dine virksomhedsrelationer, samarbejdspartnere og andre interessenter med svømning, spisning og hygge på eventpladsen ved den Sorte Diamant.
 

Der er mulighed for flere forskellige sponsorater ud fra, hvad der passer din virksomhed eller organisation:

Navnesponsorat:
Er optaget af TrygFonden fra 2015-2019 - begge år inklusive.

Antal sponsorater: 1


Hovedsponsorat:
Hovedsponsorer i 2018 var: DSV, Krüger A/S, Rema1000, Craft, Speedo, Svømmespecialisten

Antal, sponsorater: 4-5


Heatsponsorat:
Heatsponsorer i 2018 var: Dansk Erhverv, Nybolig Erhverv, SwimEars, Egekilde, Nakai Consulting

Antal sponsorater: 8

 

Barteraftaler:
I 2019 er www.trendhim.com sponsor på gaver til deltagerne. 


Vi er interesseret i at indgå barteraftaler på alt forplejning, materiel, værktøj, transport, tøj og andet, som giver mening for eventen.


Kontakt:
Caroline Kleemann Falster, ck@svoem.dk eller tlf 44 39 44 80


Nedenfor ses eksempler på synlighed i forbindelse med sponsorater:

  

  

  

  Sponsorer
Sponsorer
TrygFonden Christiansborg Rundt er afhængige af mange forskellige sponsorer. Måske er det også noget for jer at støtte eventen...

Læs mere   


Samarbejdspartnere og sponsorer
TrygFonden Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten udgør til sammen en stor åbent vand-begivenhed, som ikke kan løftes uden et stærkt samarbejde med diverse sponsorer og partnere.
Nedenfor fremgår en oversigt over de samarbejdspartnere og sponsorer, som har afgørende betydning for arrangementets succes.

NAVNESPONSOR:
TrygFonden: Navnesponsor på TrygFonden Christiansborg Rundt. TrygFonden yder økonomisk støtte til eventen og stiller deres kystlivreddere til rådighed for eventen.

HOVEDSPONSORER:
KrügerVeolia: Navnesponsor på den populære Krüger Stafet. Denne stafet kan vi kun løfte takket være et samarbejde med virksomheden Krüger. Krüger leverer løsninger til alle former for vandbehandling – lige fra det reneste vand til produktion og til spildevandsbehandling.

REMA1000: Oven på de seje strabadser i vandet har de mange deltagere brug for energi i form af frisk frugt. Dette leverer REMA1000 uden beregning samt yder økonomisk støtte til eventen.

DSV: Sponsor på alle logistiske opgaver knyttet til arrangementet uden beregning, samt økonomisk støtte til eventen.

Craft: Sponsor på hjælpertøj til alle 150 officials og frivillige på eventen.

Speedo og Svømmespecialisten: Sponsor på badehætter til samtlige deltagere, samt præmiegaver, lodtrækningspræmier, samt økonomisk støtte til eventen.

HEATSPONSORATER: 
Dansk Svømmeunion tilbyder virksomheder at købe heatsponsorater hver år. Disse heatsponsorater hjælper til med at generere midler til arrangementet. I 2016 har følgende virksomheder/organisationer købt heatsponsorater:

Nybolig Erhverv, Dansk Erhverv, SwimEars og Kompan.

ØVRIGE SPONSORER:
Dansk Erhverv: Støtter arrangementets stafet økonomisk og tilbyder markedsføring til sine medlemmer. Stiller endvidere eksklusive og centrale lokaler til rådighed til planlægningsmøder på Børsen.

Der er flere måder at være sponsor for TrygFonden Christiansborg Rundt. Kontakt Morten Hinnerup via mail og hør mere om mulighederne.


Partnere
Partnere
Vi får en kæmpe hjælp af vores partnere.

Læs mere   


Samarbejdspartnere:
 

TrygFonden Kystlivredning: Står for sikkerheden under arrangementet. Svømmerne følges og overvåges af livreddere fra land, i både og på boards.


By & Havn: Er den kommunale instans i København, som giver tilladelse til, at arrangementet må finde sted i havnen. Udlåner til lejligheden flydespærrer og flydepontoner til arrangørerne.

Det Kongelige Bibliotek-Den Sorte Diamant: Stævnepladsen, som udgøres af Søren Kierkegaards Plads, ejes af Det Kongelige Bibliotek-Den Sorte Diamant. Takket være dette samarbejde, har vi mulighed for at være tilstede over det store centrale areal hele dagen.

Tøjhusmuseet: En del af stævnepladsen ligger på modsatte side af vejen Christians Brygge. Dette særlige grusareal, hvor vores arrangement også har til huse, ejes af Tøjhusmuseet.

TYR: Producenten af svømmeudstyr lejer sig ind på stævnepladsen med en stand og tilbyder både salg og leje af våddragter til interesserede deltagere.
 

Café Øieblikket: Caféen, som har til huse i Den Sorte Diamant, tilbyder salg af drikkevarer og lækre menuer til fornuftige penge. I dagens anledning er caféen flyttet udenfor, så det er nemt at handle uden at skulle forlade stævnepladsen.