Krüger Stafetten

Dansk Svømmeunion har den store fornøjelse, at kunne invitere dig og dine venner eller kolleger til at deltage i den helt unikke oplevelse – at svømme rundt om Christiansborg som hold.


HVORNÅR:  25. august 2018

HVOR:          Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, 1219 København

DISTANCE:  4*500 meter

PRISER:

Prisstruktur Krüger Stafetten Inklusiv deltager t-shirt
Åbningstilbud 1 måned - 15. november - 17. december 750 kr. JA
2. december 2016 - 30. april 2017 825 kr. JA
1. maj - 31. juli 900 kr. JA
1. -26. august 1000 kr. NEJ

 

Krüger Stafetten er for firmahold, familiehold, klubhold mv. bestående af fire svømmere, der hver skal svømme ca. 500 meter. Krüger-stafetten er en sjov oplevelse, som samtidig markerer, at vandet i Københavns Havn er så rent, at man svømmer i det. Der svømmes på samme rute som ved TrygFonden Christiansborg Rundt. På nedenstående kort er skiftestederne på Krüger Stafetten angivet med røde punkter. 

 

RUTEN:
Den smukke rute rundt om Christiansborg er 2.000 meter lang. Første svømmer begynder ved Den sorte Diamant. Anden svømmer ved Nationalbanken. Tredje svømmer ved Gammel Strand. Sidste svømmer starter cirka midt i Frederiksholm Kanal og slutter med opløb ved Den sorte Diamant. Der udlægges flydespærring i havnen, som deltagerne skal holde sig inden for. Målet vil være ved en flydende ponton ved startstedet.

Stafetten vil være et bånd som svømmeren skal have om hånden, mens der svømmes. Båndet gives videre til næste svømmer i skiftet. 

GRUPPER:
For at kunne deltage, skal du være fyldt 15 år. Dispensation for aldersgrænsen kan søges hos arrangørerne.

TILMELDING:
For at tilmelde et hold til Krüger stafetten, skal du som tilmelder af holdet registrere dig som bruger på http://copenhagenswim.com. Når du tilmelder holdet skal du blot udfylde dine egne stamdata, og dernæst er hele holdet registreret. 

Herefter vil du kunne genbruge dine stamdata ved tilmeldinger til andre åbent vand stævner www.openwater.dk, samt udskrive diplomer mv. 

PRÆMIER:
Der være præmier til de tre hurtigst hold. Deltagermedaljer uddeles til alle deltagere på holdene.

OMKLÆDNING:
Der vil være begrænsede omklædningsfaciliteter i nærheden af startområdet. Hvis muligt, anbefaler vi, at I skifter hjemmefra.
Bagage kan indleveres til opbevaring i startområdet (opbevares uden ansvar).


REGLER:
Arrangementet vil blive afholdt efter Dansk Svømmeunions regler for arrangementer i åbent vand. Det er tilladt at anvende våddragt, og arrangørerne opfordrer af sikkerhedsmæssige grunde deltagerne til dette. Deltagerne stiller op på eget ansvar.

FORSIKRING:
Husk at du stiller op for egen regning og risiko. Derforbør du sørge for at have dine forsikringer i orden inden starten af løbet. Det gælder såvel ansvars-, tyveri- som fritidsulykke forsikring.

VÅDDRAGT:
TYR Danmark lejer i år våddragter ud ved Dansk Svømmeunions Open Water arrangementer. Du har derfor mulighed for at leje en TYR Hurricane C1 våddragt. Der vil kun være et vist antal våddragter i hver størrelse, så lej den tidligt og vær sikker på vi har den rette størrelse til dig. Se mere om muligheden her


Forhold omkring aflysning af arrangementet
Dansk svømmeunion kan af hensyn til deltagerne blive nødt til at aflyse arrangementet i tilfælde af dårlig vandkvalitet. Vi vil have tæt kontakt med Københavns Kommunes Teknik og Miljøafdeling, og gennemfører ikke arrangementet, medmindre vandkvaliteten er i orden. Tidspunkter for de enkelte heat kan ligeledes rykkes, så de skal betragtes som vejledende. Tjek www.svoem.org inden du kører hjemmefra. Dette site opdateres herom fredag, den 24. august 2018 kl. 22.00. 


Tilmeldingsgebyret vil ikke blive refunderet i tilfælde af eventuel aflysning.

Dansk Svømmeunion