Et hav af information

Under praktisk information finder du vigtig viden omkring selve eventen i forhold til, hvad der er værd at vide før, under og efter du har været i vandet. Du finder svar på spørgsmål, som for eksempel, hvordan tilmelder jeg mig?, hvor kan jeg træne op til TrygFonden Christiansborg Rundt henne?, hvor registrerer jeg mig på dagen?, hvilke regler og sikkerhedsforanstaltninger, skal jeg vide noget om? osv.
Derudover finder du praktisk information om København i forhold til transport til og fra byen, samt inde i byen, overnatningsmuligheder og hvad der ellers er af seværdigheder og interessant viden omkring byen. 

Nedenfor er desuden angivet svar på de mest almindelige og oftest stillede spørgsmål i forbindelse med TrygFonden Christiansborg Rundt.Spørgsmål & svar

De mest almindelige spørgsmål og svar
Hvad koster det at deltage i TrygFonden Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten?

Priserne for deltagelse i 2019 er som følger:

TRYGFONDEN CHRISTIANSBORG RUNDT - PRISER:

Dato (fra) Dato (til) Pris Inklusiv T-shirt
7. oktober 31. oktober 400 kr. Ja
1. november 31. januar 425 kr. Ja
1. februar 30. april  450 kr. Ja
1. maj 31. juli 495 kr. Ja
1. august 31. august 550 kr. Nej

 

KRÜGER STAFETTEN - PRISER:

 

Dato (fra) Dato (til) Pris Inklusiv T-shirt til hele holdet
7. oktober           31. oktober               700 kr.       Ja
1. november 31. januar 750 kr. Ja
1. februar 30. april  825 kr. Ja
1. maj 31. juli 900 kr. Ja
1. august 31. august 1000 kr. Nej
Kan jeg få et diplom for min deltagelse?

Ja, efter arrangementet kan du selv udskrive et diplom med billeder fra arrangementet samt din officielle tid og placering. Du finder diplomet under din profil i Sportstiming.dk.

Jeg vil ændre heat

Log ind på din profil i Sportstiming.dk

Gå til 'Mine Ordrer'

Vælg 'Muligheder' og 'Se tilmeldte'

Under 'Startgruppe' kan du ændre dit heat

 

NB: cirka 5 dage før eventen er det ikke længere muligt at ændre heat. Du kan først ændre heat på eventdagen ved at henvende dig i registreringsteltet på eventpladsen.

Kan jeg rette min T-shirt størrelse?

Ja, du kan redigere og tilføje t-shirt størrelse under din profil frem til 31. juli.

Log ind på din profil i Sportstiming.dk

Gå til 'Mine Ordrer'

Vælg 'Muligheder' og 'Se tilmeldte'

Under 'Tilkøb og andre muligheder' kan du ændre din t-shirt størrelse og andre mulighe tilkøb/tilvalg.

 

NB: den 31. juli lukkes der for t-shirt bestillingen, og det vil derfor heller ikke længere være muligt at ændre t-shirt størrelse.

Hvor kan jeg svømme i åbent vand?

Der er flere muligheder for at træne i åbent vand. Gå via denne side: https://www.svoem.org/Discipliner/Aabent-vand/, hvor du finder etablerede hav baner i Danmark og kan læse mere om, hvor og hvordan du kan træne dig op til at svømme de 2000 meter.

Må man bruge hjælpemidler?

Du må bruge våddragt, badetøj, badehætte og svømmebriller. Finner, snorkel og maske må ikke anvendes. Stævnet afholdes efter de internationale regler for åbent vand, som er tilrettet danske forhold blandt andet i forbindelse med brug af våddragt, som ikke accepteres til internationale mesterskaber. Det er også fint at svømme med "havtaske".

Er du handicappet i større eller mindre grad kan du efter aftale med arrangøren naturligvis godt få lov til at bruge andet hjælpesudstyr.

Hvorfor anbefaler I brug af våddragt?

Vi anbefaler brug af våddragt af sikkerhedsmæssige årsager.
Primært fordi de fleste, der udgår af åbent vand stævner, gør det, fordi de er afkølede. En våddragt hjælper dig til at holde varmen, selv om vandet er køligt.
Sekundært kan vi være uheldige, at en svømmer får et ildebefindende undervejs. Det ses desværre til motionsløb, og vi kan ikke udelukke, at det kan ske i svømmeløb også. Skulle det ske, vil den pågældende, ved våddragtens hjælp, blive i vandoverfladen med mulighed for hurtig hjælp fra vore livreddere.

Er arrangementet kun for konkurrencesvømmere?
Nej bestemt ikke. Forudsætningerne er at sammenligne med, hvis du ville deltage i Eremitageløbet. Nogle få kan klare det uden at træne, men som arrangører anbefaler vi, at man er i form og bruger våddragt. Men der er bestemt plads til såvel de hurtige som "den brede brystsvømning". Arrangementet er primært tænkt som et stævne for motionister.
Hvad er vandtemperaturen?

Normalt omkring 18 til 20 grader på denne årstid. Vi anbefaler brug af våddragt.

Hvordan opretter man sig som bruger?

For at gennemføre tilmeldingen til TrygFonden Christiansborg Rundt, skal du have eller oprette en profil ved Sportstiming.

Dette gøres ved at klikke på tilmelding på forsiden.

Herefter kan du log ind / Opret profil / log in via Facebook.

Hvis du ikke allerede har en profil bedes du oplyse af fornavn, efternavn, vælg køn, tilhørsforhold, email, adgangskode til login, og kontaktoplysninger. Herefter trykkes opret profil. Du kan senere redigere din profil.

Det er også muligt at oprette en profil via Facebook.

Overstående informationer bruges til fremtidige åbent vand arrangementer, samt events hvor Sportstiming står for tidtagningen. 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik på den orange tilmeldingsknap øverst på siden

Vælg om du vil tilmeldes 2000 meter eller 4*500 meter (Krüger Stafetten)

Herfra bliver du ledt videre til www.sportstimining.dk

Hvis ikke du allerede er oprettet som bruger, indtast da dine personlige oplsyninger og du vil få tildelt et kodeord, du senere kan ændre.

Kan jeg tilmelde flere på en gang?

Ja, du kan tilføje flere personer end dig selv ved at trykke på den grå boks '+ Tilføj endnu en tilmelding' under din tillmelding på Sportstiming.dk.

Hvor hurtigt forventer I man svømmer?

Alt fra ca. 25 minutter for de hurtigste til mere end en time for de langsomste.

Heat tiderne er vejledende, så se om du kan finde et heat med en passende svømmetid for dig. Kan du ikke leve op til den vejledende tid, vil du ikke blive trukket ud af løbet, medmindre livredderne vurderer, at du er til fare for dig selv.

Hvordan benytter man en rabatkode?

Inden du går til betaling, bliver du spurgt om, du har en rabatkode. Indtast rabatkoden i det givne felt, og det beløb, som er koblet til rabatkoden, vil blive fratrukket prisen for deltagelse.

Hvad får jeg som kvittering på, at jeg er tilmeldt?

Du får en mail (på den mailadresse du har opgivet i din profil) tilsendt.

Du står som tilmeldt under det enkelte arrangement og får startnummeret på din kvittering.

Hvordan afvikles stævnet?

Motionisterne sendes afsted først på dagen, og til sidst på dagen sendes de hurtigste konkurrencesvømmere i vandet. De to sidste heat på dagen er udelukkende for de elitesvømmere, som ønsker at kæmpe om podiepladserne. 

Der er præmier til vinderne af 14 aldersgrupper for hvert køn.
Der vil være trappe fra kajkanten til pontonen samt en trappe fra vandet og op på pontonen.

Af sikkerheds- og tilskuermæssige årsager får hvert heat udleveret sin egen farverige badehætter med nummer. Som deltager har du pligt til at bruge denne. 

Hvornår går starten?

Deltagerne bliver sendt afsted i grupper (heat) på 60-70 af gangen med cirka 5 minutter mellem hvert heat.